Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Virtual tour στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου

Απόψε επισκεπτόμαστε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.

Το Google Arts & Culture δημιούργησε μία εικονική περιήγηση για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου -το αποκαλούμενο και ως καθεδρικός ναός της φύσης-, που είναι ιδιαίτερα γνωστό για την έκθεση σκελετών δεινοσαύρων.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, είναι μια παγκόσμιας κλάσης έλξη επισκεπτών και κορυφαίο ερευνητικό κέντρο επιστημών. Χρησιμοποιεί τις μοναδικές συλλογές και την απαράμιλλη τεχνογνωσία του για να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα. Εξερευνήστε μια ιστορία ανακάλυψης φυσικής ιστορίας σε μια διαδραστική εμπειρία, Making Natural History, που εκφράστηκε από ερευνητές και επιμελητές του Μουσείου. Βυθιστείτε στα 80 εκατομμύρια δείγματα του μουσείου με μοναδικά, νέα χαρακτηριστικά: συναντήστε ένα προϊστορικό θαλάσσιο ερπετό στην εικονική πραγματικότητα, ανακαλύψτε την πρωτοποριακή έρευνα του Μουσείου σε μια ταινία μικρού μήκους και περιηγηθείτε στις γκαλερί με 360 μοίρες, από την ομάδα  Street View της Google.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την εικονική περιήγηση πατώντας εδώ!



ΠΗΓΗ: https://www.culturenow.gr/episkeptomaste-online-to-moyseio-fysikis-istorias-toy-londinoy-me-ti-megali-syllogi-apo-skeletoys-deinosayron/?fbclid=IwAR1kjye4KoavjdTwva0KfrveV24AhYGMP2FYaTVqTVo7SFfJ08iOZ2eqV54

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πολιτισμός & Πρώτες βοήθειες

Virtual tour ''Sistine Chapel''